Boekingen

Het is mogelijk om de band te boeken voor een optreden. Hiervoor kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Gezien de doelstelling van de band is het in principe de bedoeling dat er alleen boekingen plaatsvinden voor Defensie en militair gerelateerde activiteiten.    

Mocht u niet (meer) van defensie zijn maar toch één of meerdere pipers en drummers willen boeken met een militaire achtergrond of voor een militaire setting, neem dan evengoed contact op met ons en we zullen ons best doen om iets voor u te regelen.
 

Routebeschrijving:

Adres:

Fly Inn
Oranjekazerne
Clement van Maasdijklaan 5
6816 TW Arnhem

 

Routebeschrijving auto

Vanuit Zwolle

Volg de A50 richting Apeldoorn/Arnhem; Afslag Schaarsbergen. T-splitsing linksaf aanhouden richting Schaarsbergen/Park Hoge Veluwe. Na ongeveer 2 km bij de tweede kruising links afslaan (Clement van Maasdijklaan). Na 300 meter staat u voor de ingang van de Oranjekazerne.


Vanuit Utrecht

Volg de A12 richting Arnhem/Oberhausen. Neem afslag Arnhem Noord/Openluchtmuseum Park Hoge Veluwe. Bij de verkeerslichten (motel en golfterrein) linksaf richting Park Hoge Veluwe/Terlet. Volg de parallelweg naast de A50 (verkeerslichten rechtdoor), afslag Schaarsbergen linksaf. Na 2 km bij de tweede kruising links afslaan (Clement van Maasdijklaan). Na 300 meter staat u voor de hoofdingang van de Oranjekazerne.


Vanuit Nijmegen

Vanaf knooppunt Grijsoord: 
Volg A12 richting Utrecht, Den Haag, neem direct de afslag Ede-Oost. Ga aan het eind van de afslag links. Neem de tweede weg links (richting Schaarsbergen). Ga aan het eind van de weg vervolgens rechts. Ga bij de rotonde rechtdoor. Ga rechtsaf bij het bord met de dubbele doodlopende weg links en rechts en u staat voor de ingang van de Oranjekazerne.


Vanuit Otterlo

Neem de N310 richting Schaarsbergen en houd rechtdoor aan. Ga bij de rotonde rechtdoor. Ga rechtsaf bij het bord met de dubbele doodlopende weg links en rechts en u staat voor de ingang van de Oranjekazerne.

 

Routebeschrijving openbaar vervoer

De complexen zijn per openbaar vervoer te bereiken vanaf centraal station Arnhem: 
Busdienst lijn 2. 
Uitstappen bij halte DE VALK.